Training, workshops en lezingen

Over mental health op het werk en daarbuiten

Jouw gebruiksaanwijzing

Een van de dingen die ik het leukst vond aan mijn baan als docent aan de Universiteit van Amsterdam was lesgeven. Nog steeds vind ik weinig dingen zo leuk als met een groep mensen aan de slag gaan. Blije gezichten aan het einde van de sessie en mensen die zeggen dat ze zoveel geleerd hebben.. Daar doe ik het voor.

Een greep uit de trainingen en lezingen die ik de afgelopen jaren heb gegeven:

What do I actually pay when I pay attention..?!

Hoe herken je signalen van overbelasting?

De anti-stress toolbox

Flourish, investeren in veerkracht

Emoties op de werkvloer 🙄

Mentale gezondheid

Diverse onderwerpen rond het thema mentale gezondheid zijn mogelijk.
Waar kun je mijn trainingen aan herkennen? Ik breng een een mix van wetenschappelijke kennis en praktijk ervaring mee. Evidence-based informatie, interactie, afwisseling en humor (licht uit, zelfspot aan) zijn kernwoorden. Mijn trainingen en lezingen zijn vrijwel altijd maatwerk, zodat ze goed aansluiten bij jouw publiek.

Een specifieke doelgroep die ik graag begeleid zijn PhD studenten. Ik heb een mental health training specifiek voor PhD studenten ontwikkeld. Deze training geeft PhD studenten tools om effectief om te gaan met onder meer werkdruk, stress, emoties, en lastige situaties met begeleiders.

Heb je een seminar, heidag, congres, team traject of wil je een ‘in company’ training?
Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Testimonials