Begeleiding in je organisatie

Voor teams, afdelingen, managers en directies

Samenwerken

Daar waar mensen samenwerken, gebeuren vaak grootse dingen. Het geheel is vaak meer dan een optelsom van de delen. De keerzijde daarvan is dat als een samenwerking niet lekker loopt, er een conflict is bijvoorbeeld, dit grote impact op de mensen en de organisatie kan hebben.

Er is een dynamiek ontstaan zijn die niet behulpzaam is. Of je hebt als leidinggevende het gevoel dat er iets ‘onderhuids’ speelt en je kan je vinger er maar niet op leggen. Is er sprake van ongewenst gedrag? Het kan ook zijn dat je dit soort situaties juist vòòr wilt zijn, door te investeren in je mensen en hun talenten.

Mijn aanpak

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van teams/groepen mensen, vooral in complexe situaties waarin de problematiek gelaagd is, persoonlijkheden verschillen en de belangen uiteenlopend zijn. Ik heb een team van ervaren collega’s ter beschikking om mee samen te werken, mocht de situatie daarom vragen.

Mijn begeleiding van jouw team, afdeling of organisatie is altijd maatwerk. Samen bespreken we wat er nodig is. Ingrediënten kunnen onder meer zijn diagnostiek, onderzoek en interventie, zodat onze samenwerking precies aansluit op wat er nodig is.

Neem gerust contact met me op om kennis te maken.
Ik geef je graag een ‘eerste indruk’ perspectief op de situatie waar je mee zit.

Testimonials